Testosteron te kort

Hoe verhoog ik een Testosteron te kort?

testosteron boosten, pil testosteron boosten, hoe kan ik mijn testosteron boosten

Libido Power voor meer testosteron

Een testosteron te kort kun je vaak eenvoudig verhogen door middel van enkele aanpassingen in je levensstijl, of aan de hand van testosteron verhogende middelen. Een te kort aan testosteron is erg vervelend, vooral mannen merken bij een te kort vele ongemakken. Vrouwen daar in tegen merken bijna geen verschil, behalve dan dat de zin in gemeenschap afneemt.

Hoe herken je een testosteron te kort?

Bij mannen herken je een testosteron te kort vrij snel. Vooral wanneer je merkt dat je libido afneemt, kan dat al vrij snel duiden op een testosteron te kort. Veelal heb je last van onderstaande klachten.

  1. 1) algehele malaise: je voelt je over het algemeen niet goed
  2. 2) afnemend libido
  3. 3) minder beharing
  4. 4) afname van spierkracht en massa: je merkt dat je moeilijk spieren behoudt
  5. 5) afname van fysieke doorzettingskracht
  6. 6) toename van vetmassa, vooral rond de buik

Testosteron verhogende middelen

Aan de hand van testeron pillen kun je je testosteronniveau omhoog brengen. Dergelijke pillen zijn vaak verkrijgbaar in kuur vorm. Je hebt hier geen dokters recept voor nodig. Dergelijke pillen worden ook vaak aangeboden onder de noemen ‘testosteron booster’. Wat de pillen doen is dat ze je testosteron toename stimuleren en vergroten. Je merkt meestal dan ook al binnen een paar dagen verschil. Dit merk je aan eigenlijk alles. Je gaat je namelijk fitter voelen, je merkt dat je kracht weer terugkomt, en alle bovengenoemde ongemakken verdwijnen vanzelf weer.

Testeron pillen kun je zowel via online drogisterijen kopen, als via sportvoedingssupplementen shops.