Symptomen Te Laag Testosteron

Laag Testosteron Symptomen

Een laag testosteron is over het algemeen jezelf te kort doen! Om het probleem van een laag testosteron op te lossen moet je natuurlijk eerste de symptomen herkennen. Daarna kan je kijken wat voor jou en gerichte en zeer effectieve oplossing zal zijn. Laten wij eerst eens kijken waarom een te laag testosteron op langer termijn ongezond is.

Waarom Is Een Te Laag Testosteron Ongezond?

Laag testosteron, testosteron verhogen, laag testosteron symptomen

Wanneer je T hormonen dalen, daalt ook je libido. Je drive naar prestaties, liefde en sex prikkels neemt hierdoor enorm af. Je wordt feitelijk minder mannelijk. Ook veroudert je lichaam nu sneller. Ook je geslachtsorganen gaan minder goed functioneren waardoor je instinctief minder aantrekkelijk wordt voor de vrouwen. Je snapt dat wanneer je in deze negatieve spiraal beland je op allerlei gebieden tegen problemen aan zult lopen.

Kenmerken Van Een Te Laag Testosteron

– Je bent mogelijk al een langere periode niet zo in trek bij de vrouwen.
– Je bent ook niet zo goed meer in de omgang met vrouwen.
– Ook zijn je prestaties in de slaapkamer wisselvallig.
– Je voelt je snel gestrest en er ontstaan makkelijk problemen.
– Op je werk lijkt je promotie verder weg dan ooit.
– Je kunt besluiteloos op hele simpele dingen reageren.

Oorzaken Van Een Laag Testosteron

  1. een te druk bestaan met teveel stres op het werk
  2. relatieproblemen, met name op liefdes gebied.
  3. te weinig lichaamsbeweging, sport
  4. teveel ongezond eten en alcohol.

Oplossingen Voor Een Hoger Testosteron

Wanneer je kiest voor Libido Gold dan kiest je voor een product dat al uw prikkels rangschikt. Zodra je deze tablet in neemt merk je dat je lichaam positief geladen wordt met allerlei heerlijke prikkels. Je kunt je nu helemaal richten op je relatie, je kunt enorm goed presteren in bed. Ook is het ontmoeten en verleiden van vrouwen weer een peulenschil. Het mooie aan dit product is dat je lichaam deze heerlijke momenten weer gaat herkennen. Nadat het kuurtje erop zit ben je wederom een heel anders mens.

Leave a Reply